Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи Бош

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    евала бе бате,имало още 1на корава кратуна като мен дето,иска сама да се увери във всяко 1 начинание.е не подценявам също колегите от форума.
    Нямаме и право да ги подценяваме.Нали за това сме се събрали,да обменяме мнения и опит.Кога правилни,кога не,но важното е да има спорСамо катилите нямат мнение
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Ти Алфа 164 карал ли си че си компетентен с какви свещи върви ?
      Да ти припомням ли че няма нищо общо с твойта
      а ти компетентен ли си че да казваш че от денсо иридиум нямало полза когато била на газ?щото аз съм минал почти 35000 км и колата си върви перфектно
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        а ти компетентен ли си че да казваш че от денсо иридиум нямало полза когато била на газ?щото аз съм минал почти 35000 км и колата си върви перфектно
        Ми за 164 надявам се , все пак от 2001 я карам на ГАЗ - свещи какви ли не смених . За 164 свещите са Голден Лодже и на газ и на бензин с тях проблем не съм видял , с Денсо иридиум ако караш 164 на бензин добре , на газ полза никаква .Поради факта че в БГ вече са дефицит (не се внасят) Голден Лодже по принуда карам с NGK . Ти може да си минал 35 000 на 145/146 но не на 164 а разликата е ОГРОМНА . Няма смисъл да спорим .
        Ае със здраве
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

BillyBoy, sunny2006
          сравнявате ябълки с круши.
          8V TS и 16V TS са много различни, стига се карахте
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колега, дано правилно да си избрал свещите, щото за газ производителите предлагат други свещи, а и пробегът им е на половина, отколкото ако се кара само на бензин

Comment

аз не виждам да сме се карали някои ако е разбрал погрешно сорри абе не мога да разбера какво се вдетенявате толкова свещи за газ свещи за бензин взимаш слагаш работи ли колата добре работи караш ако не работи или като вземи да праи парчета слагаш други и пак стапка на педала и тва еа определено истината е във денсото мисля със това да се сложи краи на спора относно свещите
              Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 12:20.

Comment

...а определено истината е във денсото ...
                А не е ли в енжекато

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  BillyBoy, sunny2006
                  сравнявате ябълки с круши.
                  8V TS и 16V TS са много различни, стига се карахте
                  @tonov ми нали и аз това казвам
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

аз не виждам да сме се карали някои ако е разбрал погрешно сорри абе не мога да разбера какво се вдетенявате толкова свещи за газ свещи за бензин взимаш слагаш работи ли колата добре работи караш ако не работи или като вземи да праи парчета слагаш други и пак стапка на педала и тва еа определено истината е във денсото мисля със това да се сложи краи на спора относно свещите
                    париииии.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      париииии.
                      верно че си е цифра но при добро желание всичко става и се решават след това проблемите за години напред така че казвам от личен опит вложението си заслужава

Comment

Станко на теб поне съм ти казвал кво ги правеше 164ката ми.При 1л/1000км масло няма значение какви са свещите.Иначе за здравите мотори 16в .......
                        EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                        Suzuki GSXF600 99г.
                        Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Working...
                        X